فهرست
یکی از پر کاربردترین و مقرون به صرفه ترین ورقها ، استفاده از ورق های آلومینیوم در صنعت می باشد.امروزه کاربرد استفاده از این ورق ها به خصوص ورق آلومینیوم رنگی رو به افزایش است.
در صنعت از ورق آلومینیوم برای ساخت روکش کابل و عایقهای حرارتی استفاده گسترده می شود.خصوصیات ویژه این ورق ها وزن و ضخامت کم ، انعطاف پذیری و قیمت مناسب آنهاست.
ورق های آلومینیومی دارای مقاومت بالا هستند و رسانای گرما و الکتریسیته می باشند.
برای خرید ورق آلومینیوم رنگی با ما تماس بگیرید :
برای اطلاعات بیشتر در مورد ورق آلومینیوم می توانید به مطلب زیر مراجعه کنید:
ورق آلومینیوم
ورق آلومینیوم رنگی در ضخامت و ابعاد مختلف در آلوم نورد قابل سفارش است. این محصول در رنگهای مختلف از جمله: سفید یخچالی، سبز، بنفش، زرد، صورتی و آبی موجود میباشد.
این محصول علاوه بر زیبایی و جذابیت کاربردهای زیادی دارد و در جنسهای مختلفی تولید و استفاده می شوند.
این ورقها در اندازه و ضخامت های مختلف به دو صورت رول و شیت در بازار موجود است و مصرف کنندگان میتوانند با توجه به نیاز خود آن را خریداری نمایند. این ورق ها را میتوان با رنگ سفید تا سیاه ، طلایی، آبی، قرمز و غیره رنگ آمیزی نمود.
به طور کلی ورق آلومینیوم رنگی در ضخامت ۱ و ۱٫۲ میلی متر ساخته میشود و اندازه معمولی برای تولید آن ابعاد ۱۰۰*۲۰۰ سانتی متر است.
این محصولات به دلیل داشتن ماندگاری بالا و مقاومت خوب و هزینه مناسب در نمای ساختمان استفاده میشوند. از دیگر مواد استفاده این ورق ها میتوان به پوشش سقف خانه و سالنها، ویترین مغازهها، ساختمان سازی، درب و پنجره، کابینت سازی، تزئینات و دکوراسیون داخلی اشاره کرد.
این محصول علاوه بر زیبایی و جذابیت ویژگی های خاصی دارد و در جنسهای مختلفی تولید و استفاده می شوند، ویژگیهای این محصول عبارتند از:
رنگ ورق های رنگی ثابت است و به هیچ عنوان دچار سایدگی و پوسته پوسته شدن نمی شوند. این نوع ورق ها با طیف رنگی متنوع مناسب با نیاز کاربران تولید و عرضه می گردد. با توجه به تنوع رنگی و انعطاف پذیری مورد توجه قرار گرفته است. از آنجایی که ورق آلومینیوم رنگی با انواع روش های فرم دهی و اتصال ورق های فلزی از جمله: حک و جوش لیزری، سوراخکاری ، پیچ و مهره، لمینت و… دارند در زمینه های نمای ساختمان استفاده می شود.
همانطور که می دانید رنگ کاری به صورت یک لایه نازک و شفاف روی سطح آلومینیوم قرار می گیرد. روش های رنگ کاری یکسان هستند و تنها تفاوت آنها در میزان ضخامت رنگ آنها است. این ورق ها به دو روش عمده رنگ آمیزی می شوند:
در این روش رنگ مایع بر روی سطح ورق آلومینیوم پاشیده می شود و پس از رنگ آمیزی فرآیند خشک شدن انجام می شود. ضخامت و یکنواختی رنگ در سطح ورق بهتر از روش دوم یعنی روش پودری است. اما ناگفته نماند که رنگ های پودری کیفیت بالاتری نسبت به رنگ های مایع دارند.
در این روش به صورت اتوماتیک رنگ روی ورق آلومینیوم اسپری می شود و سپس یک لایه یکدست و براق به وجود می آید. چسبندگی از طریق جریان الکتریکی و بارهای مخالف بین پودر رنگ و جریان الکتریکی انجام می شود. در این روش برای یکدست شدن سطح ورق از حرارت دهی برای ذوب پودر استفاده می شود.
با توجه به اینکه ورق آلومینیوم رنگی با خواص متفاوت و مناسب کاربرد در مکانی خاص تولد می شوند دارای انواع مختلفی هستند. معرفی انواع ورق رنگی در طرح های مختلف:
ورق آلومینیوم رنگی با توجه به استاندارد های بین المللی ساخته می شود. پرکاربردترین استاندارهای بین المللی EN 485، EN 515 ، EN 573 ، ISO 6361-1 و DIN 17611 می باشد. در این قسمت از مقاله قصد داریم که به بررسی مراحل تولید ورق های آلومینیوم رنگی بپردازیم.
در ابتدا ورق گالوانیزه چربیزدایی شده و سپس شستشو داده میشود. برای اعمال این عملیات از ۲ روش چربیزدایی به صورت سرد یا الکتریکی و شستشوی گرم با مواد قلیایی استفاده می شود. روش شستشو به صورت سرد از کیفیت کمتری برخوردار است به همین دلیل کمتر مورد استفاده قرار می گیرد و نیاز به سرمایه گذاری بیشتری دارد. در شستشوی گرم با مواد قلیایی چربی زدایی به دو روش غوطهوری و پاششی انجام می شود. این روش در صنایع فلزی و قطعهسازی کاربرد بیشتری و هزینه مناسب تری دارد.
پس از چربی زدایی ورق ها با آب گرم شسته می شوند و با استفاده از باد گرم خشک می شوند. عملیات کروماته باعث بالا بردن میزان مقاومت در برابر خوردگی و افزایش قابلیت چسبندگی رنگ شده و از پوستهشدن رنگ پس از فرمدهی جلوگیری می کند. رنگ اولیه از جنس پلیاستر یا اپوکسی بر روی ورق اعمال میشود و سپس از کوره عبور داده شده و سرد میشود.
رنگ اصلی میتواند از جنس اپوکسی، پلیاستر، پلیاورتان، پلیوینیلایدین، فلوراید، اکریلیک و پلیامید باشد و به روش الکتروستاتیک بر روی سطح ورق اعمال میشود. پس از انجام عملیات رنگ هر دو روی ورق در کوره پخته می شود تا رنگ روی آن به ثبات برسد. روی پوشش رنگ اصلی یک لایه محافظتی و یکنواخت از جنس PVC یا PET کشیده میشود تا از جدا شدن رنگ از سطح جلو گیری کند.
در این روش جهت چسبندگی موقت سطح ورق و پودر رنگ ، جریان الکتریکی و بارهای مخالف اعمال می شود. پس از اعمال جریان الکتریکی با حرارت دادن به ورق پودر ذوب می شود و باعث یکنواختی سطح می شود.
ورقهای آلومینیوم رنگی حدود ۶۰ درصد سبکتر از انواع دیگر ورقها از جمله ورقهای مسی، برنجی و استیل هستند. همچنین ورق آلومینیوم رنگی آنادایز شده دوام بتهری نسبت به دیگر ورق های فلزی دارد و سه برابر مقاومت تر از آلومینیوم معمولی می باشد و قیمت بصرفه تری دارد. قیمت ورق آلومینیوم رنگی با توجه به وزن ورق آلومینیوم رنگی ، ضخامت ورق آلومینیوم رنگی ، نوع فرمینگ و رنگ مورد استفاده ورق آلومینیوم رنگی متغیر است.
برای خرید ورق آلومینیوم رنگی با ما تماس بگیرید :
ابعاد و ضخامت های ورق آلومینیوم رنگی با توجه به سفارش مشتری متفاوت است. اما در تعیین قیمت این محصول عواملی زیادی مانند: ضخامت و ابعاد ، کیفیت سطح ورق ، نرخ ارز ، اندازه و طرح ورق ، نوع فرآیند تولید ، طول زمان رنگ آمیزی ، برند ساخت و…. تاثیرگذارند. برای استعلام قیمت و سفارش این محصول می توانید با شماره های درج شده در سایت ما تماس بگیرید.